Loading...

Dagreizen voor groepen


Groep inschrijven Nieuw

NR 118 - Brussel à la carte !

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 47 € / persoon (prijzen 2022). Inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan de Nationale Bank van België, het 3-gangen middagmaal en de volledige dag gidsbegeleiding. De dag kan à la carte ingevuld worden op maat van jullie gezelschap !
Lees meer
Groep inschrijven

NR 122 - Hertenfinesse & Nieuwpoort

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 51 € / persoon (prijzen 2022). Inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek Hertenfinesse met glaasje en proeverij, driegangen middagmaal en de namiddagrondrit door Diksmuide en Nieuwpoort met gids !
Lees meer
Hotelschool Ter Duinen Groep inschrijven

NR 127 : Hotelschool Ter Duinen

Een exclusieve dagreis met jullie vereniging vanaf 78 € / persoon (prijzen 2022). Inclusief : het bezoek aan Hotelschool Ter Duinen met een welkomstdrink, schoolfilm, keukenbezoek, een receptie en een 4-gangen gastronomisch menu met passende wijnen, waters en koffie.
Lees meer
Han-Sur-Lesse Groep inschrijven

NR 243 : Han-sur-Lesse

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 61 € / persoon (prijzen 2022). Inclusief : het bezoek aan museum Han 1900, het 3-gangenmiddagmaal en het (begeleid) bezoek aan het Wildpark per Safari-car.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 348 - Smulpapenroute Zeeland

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 57 € / persoon (prijzen 2022). Inclusief : koffie en bolus, het bezoek aan Wijnmakerij Boonman en de Arne kaasboerderij met proevertjes, het 4-gangen middagmaal (met gegratineerde oester), bezoek aan de oesterijputten en de hele dag gidsbegeleiding.
Lees meer