Loading...

NR 124 : Hoeve Willy Naessens & Sint Canarus  • Welkom bij huisbrouwerij Sint Canarus in de schaduw van de kerk van Gottem. U bevindt zich in de grootste, schoonste en beste brouwerij van Gottem.    Dit bezoek met proeverij zal zeker voor iedereen in de smaak vallen !
  • De Strohoeve Willy Naessens is een stoeterij en fokkerij met als doel het fokken van Arabo Friesche paarden.  Dit prachtige domein is gelegen in Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem waar ook de hoofdzetel van de firma Willy Naessens is gevestigd.

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Deinze waar we ontvangen worden met koffie en koek. Na het ontbijt gaat het naar huisbrouwerij Sint Canarus waar u wordt ontvangen door Dr. Canarus. Hij zal u meer uitleg geven over het gamma, geeft een rondleiding in de brouwzaal en uiteraard is er als afsluiter een proeverij.  Namen als de Sint Canarus Tripel, het Potteloereke of de Père Canard zullen u na dit bezoek niet ongekend blijven.

 

Middagmaal: soep van de dag (keuze hoofdschotel bij boeking doorgeven)
- steak tartaar, frietjes en salade of kalkoengebraad met boontjes en kroketten + dessert : ijsje of chocomousse.

 

Na het middagmaal rijden we naar de stoeterij Strohoeve Willy Naessens.   Een gids leidt u rond op het domein. U bezoekt de paardenstallen, het unieke koetsenmusuem, krijgt een demonstratie van het paardenzwembad en de paardenmolen indien het weer dit toelaat en sluit af met een bedrijfsfilm en drankje.  Na het bezoek keren we huiswaarts met indien gewenst nog een avondstop.
                                                                                                          

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan Sint Canarus met proeverij, driegangen middagmaal en bezoek aan de Strohoeve Willy Naessens.

 

Let op : enkel mogelijk op dinsdag en donderdag  !

 

Prijzen 2021 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 56 €

vanaf 40 tot 44  personen : 51 €

vanaf 25 tot 29 personen : 58 €

vanaf 35 tot 39 personen : 53 €

vanaf 45 tot 49 personen : 50 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen: van 50 tot 54 betalers : 51 € /van 55 tot 59 betalers: 50 €

Autocar 79 plaatsen: van 60 tot 65 betalers : 51 € /van 66 tot 78 betalers: 50 €

Nieuw
Hoeve Willy Naessens

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen