Loading...

NR 107 – Roeselare : Cultuur & natuur


  • Roeselare is méér dan ’t hart van West-Vlaanderen : naast kunstvolle en cultuur-historische monumenten heeft de stad ook een eigen gelaat en een ijverige bevolking
  • Op een comfortabele manier bezoeken we de stad en omgeving, eerst met onze luxe autocar en daarna met de huifkar….Roeselare, een stad om van te houden !

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats) Via Gent en Tielt rijden we naar Roeselare voor het ontbijt: een boterkoek en een croissant met koffie of thee.  Daarna rijden we onder begeleiding van een stadsgids door en rond Roeselare. We komen alles te weten over de vele bezienzwaardigheden die Roeselare te bieden heeft. In Roeselare liggen ook nog vele herinneringen aan de grote Rodenbachfamilie. Albrecht is er het boegbeeld van en het Rodenbach-bier is de culinaire propagandist.

Middagmaal : verse dagsoep, kalkoenfilet of varkens-gebraad met worteltjes, erwtjes en kroketjes, ijs. (Gelieve 1 keuze voor gans de groep door te geven op voorhand !)

In de namiddag nemen we even de tijd om te onthaasten en verwennen we onszelf op een huifkarrentocht. We maken een rit langs landelijke wegen en ontdekken zo de minder bekende, maar groene plaatsen van de regio. Onderweg maken we uiteraard even tijd voor een drankstop (niet inbegrepen). Omstreeks 18 uur is het einde van deze mooie dag en vatten we de terugreis aan met onderweg nog een korte laatste halte, indien gewenst.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, de stadsgids, het driegangen middagmaal en de huifkarrentocht.

Eventueel in extra Rolarius : avondmaal: bord met hesp, kaas, bacon en rauwkost, wit en bruin brood en koffie of thee naar believen. Prijs 9 €/pers. Op voorhand te bestellen !

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 56  €

vanaf 40 tot 44  personen : 49  €

vanaf 25 tot 29 personen : 61 €

vanaf 35 tot 39 personen : 52 €

vanaf 45 tot 49 personen : 47  €

Door een beperking bij de huifkarren kan deze reis met maximum 49 personen

Roeselare

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen