Loading...

Muzikantenparade Tirol : oktober 2019


Rond deze tijd is de natuur in Tirol op zijn mooiste. De groene bergflanken beginnen te verkleuren en de bergtoppen dragen een fijn laagje vroege wintersneeuw. Ontdek met ons de mooiste natuurplekjes van het Tirolerland. In  combinatie met “Alpenländischer Musikherbst” waar de “Superstars” optreden van de Duitstalige volks- en schlagermuziek, met Hansi Hinterseer, Roland Kaiser, Semino Rossi, Maite Kelly, Andy Borg, DJ Ötzi, Marc Pircher.  Een muzikale reis om van te jodelen!

1ste dag : vertrek om 6 uur te Lebbeke. Via Aachen en Köln naar Frankfurt (vrije middagstop). Daarna rijden we langs Würzburg en München naar Ellmau of omgeving.

Ons verblijfshotel *** in de omgeving van Ellmau is  smaakvol ingericht. Alle kamers hebben bad/douche, wc, telefoon, tv en radio. In het stijlvolle  restaurant  worden  streekspecialiteiten  en  het  ontbijtbuffet    geserveerd.  Vanaf dag 2 is het avondmaal telkens  om 18 uur, zo kunnen  we tijdig vertrekken voor de muziekavonden.
2de dag : na een vrije voormiddag om de onmiddellijke omgeving van ons verblijfshotel te ontdekken rijden we door het mooie Zillerdal naar Mayerhofen voor een vrij bezoek.  Na het avondmaal volgt het openingsgala : de “Traditionsabend”.   De beste “Tiroler Volkstanzgruppe” zullen optreden en voor de muzikale omlijsting zorgt de beroemde Bundesmusikkapelle Ellmau.

3de dag : de ochtendrit brengt u naar Kitzbühel, dat ingekleurd ligt tussen twee hoge bergtoppen. Deze Alpenstad kreeg wereldfaam dankzij enthousiaste skipioniers. Het oude gezellige stadje biedt heel wat wandelmogelijkheden. In de namiddag voorzien we een bootvaart op de Achensee,  het mooiste alpenmeer van Oostenrijk.  Als avondfeest genieten we van optredens van Marc Pircher, Semino Rossi en Andy Borg, 3 toppers!

4de dag : deze onvergetelijke dag maken we een rit met de kabellift naar de Kitzbühler Alpen. Vandaar heeft u een wondermooi Alpenpanorama en kan er gedanst en gevierd worden tijdens het “Frühschoppen”.  ’s Avonds is het “Kaiseravond” met de populaire top entertainer Roland Kaiser, die voor de eerste keer zal optreden tijdens de “Musikherbst am Wilden Kaiser” !  Zijn hits “Dich zu lieben” en “Santa Maria” zullen zeker niet ontbreken…

5de dag : ‘s Ochtends kan je nog wat nagenieten  van al die volkse kleur en klank. In de namiddag rijden we naar Ellmau voor de traditionele boerenmarkt, een kleurrijk, smakelijk en muzikaal geheel. ’s Avonds is het “Starabend” met Maite Kelly, de wereldberoemde                 DJ Ötzi (“Anton aus Tirol”, “Hey Baby”, “Einen Stern”) en als hoogtepunt … Hansi Hinterseer !    Deze bekende en geliefde vedetten maken er een onvergetelijke avond van.

6de dag : Het is alweer de laatste reisdag. Via de vlotte Duitse autowegen rijden we, met onderweg de nodige haltes, terug naar België waar we in Lebbeke aankomen rond 21uur.


Extra’s inbegrepen : alle uitstappen, gereserveerde plaatsen voor het openingsgala, de Starparade, Musikantengaudi en Abschlussgala, gebruik berglift Kitzbühler Alpen en een bootvaart op de Aachensee.
 

Afreisdatum : dinsdag 1 oktober 2019 - 6 dagen
Prijs halfpension :  € 710
Getrouwheidsprijs of 60+ : € 687
Toeslag éénpersoonskamer
  (zeer beperkt) : €   60

Reis-en annulatieverzekering :  € 30

De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie.

Muzikantenparade Tirol

Inschrijven op deze reis