Loading...

Moeders verwenweekend : april 2019


Het ideale moederdagcadeau om uw moeder of vrouw mee te verrassen !  Alle moeders /dames worden tijdens dit reisje “op maat van moeders” letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. We beginnen met een lekker ontbijt en daarna rijden we door de Belgische Ardennen naar Marche-en-Famenne voor een bezoek. Via Bastogne en Ettelbruck bereiken we de Zuid Eifel. Wij verkennen langs landelijke wegen dit mooie natuurgebied.  Naast het culinaire zal u kunnen genieten van een prachtig stukje Duitsland.  Meer moet dat niet zijn.  Uiteraard mogen de mannen ook mee “als chaperon”…

1ste dag : Vertrek om 8u30 te Lebbeke, langsheen Waver naar Courrière voor de ontbijtstop. Via Assesse en Emptinne bereiken we Marche-en-Famenne voor een rondwandeling langsheen karaktervolle gebouwen die de geschiedenis bepalen van deze stad, daarna vrije lunchpauze. Via Champlon naar Bastogne voor een kort bezoek aan de Mardasson, langsheen Ettelbruck en Diekirch naar Mettendorf voor de kamerverdeling. ’s Avonds aperitief en viergangendiner met één fles wijn per 2 personen.

Hotel Kickert *** Onder de persoonlijke leiding van de eigenaar gaan we in dit gezellige hotel kunnen genieten van de gastronomische maaltijden in het uitstekende restaurant. Verder is er een lift en een café. De ruime kamers zijn voorzien van douche, wc, tv en telefoon.  

2de dag : Na een stevig ontbijt rijden we over berg en dal via Peffingen en Irrel naar Echternach aan de Sûre. Het mooie stadscentrum van Echternach beschikt over belangrijke bezienswaardigheden zoals : het 15de eeuwse stadhuis, de indrukwekkende abdij-gebouwen en abdijkerk en de prachtige natuur omgeving. Daarna volgen we de Sûre stroomopwaarts via Bollendorf naar Mettendorf voor het middagmaal. We rijden door de Eifel en Rheinland-Pfalz naar Prüm terug naar België. Met nog een laatste tussenhalte bereiken we Lebbeke omstreeks 19u30.

Extra’s inbegrepen :  ontbijt, een glaasje bubbels, aperitief en viergangendiner met ½ liter wijn per persoon, alle uitstappen en een kleine attentie voor alle moeders.


Afreisdatum : zondag 28 april 2019 -  2 dagen
Prijs volpension :  € 224
Getrouwheidsprijs of 60+ : € 214
Toeslag éénpersoonskamer : €  20

Reisverzekering Protections :  €  10

Volzet
Moezel wijn

Inschrijven op deze reis