Loading...

Feestcruise Parijs: "Royal Cabaret" : 19 november 2022


 

 Na wat vrije (shopping) tijd in Parijs gaan we aan boord van ons schip dat speciaal werd versierd volgens het thema “Royal Cabaret”: Een knallende mix van dans, muziek en magie, overgoten met een flinke dosis humor.

'Royal Cabaret', zorgt voor een uiterst diverse voorstelling boordevol plezier!  Tijdens de vaart kunnen we de mooie oevers van de Seine bewonderen tot we aanleggen voor de avond.  Na het diner wordt de avond voortgezet op de tonen van het thema 'Royal Cabaret' tot de late uurtjes.   Op zondag kunnen we naast het heerlijke ontbijt en middagmaal, nog genieten van de vrije tijd of de animatie tijdens de vaart.

 

 

1ste dag : Vertrek om 7 uur te Lebbeke.  Via  Bergen naar  Péronne voor onze vrije koffiestop.  Vandaar naar Parijs voor de vrije lunch en wat vrije (shopping) tijd in de buurt van de Champs Elysées.  Inscheping om 15u aan boord van ons schip dat speciaal werd versierd volgens het thema “Royal Cabaret”.  Installatie in uw kajuit. We vertrekken voor een feestweekend!  U kan tijdens de vaart mooie landschappen bewonderen tot we aanleggen voor de avond.    De crew nodigt u uit om plaats te nemen aan tafel voor het diner.

 

Daarna wachten de artiesten u in het salon op om aan hun show te beginnen.  'Royal Cabaret' bezorgt u de origineelste cocktail die u zich kunt voorstellen. Een knallende mix van dans, muziek en magie, overgoten met een flinke dosis humor. 'Royal Cabaret', een uiterst diverse voorstelling boordevol plezier!  De avond gaat door op de dansvloer.  

 

Aan boord van het ***** luxe cruiseschip MS Renoir  van CroisiEurope vindt u salon, bar, receptie, panoramisch restaurant, zonnedek en boetiek.   In de stijl van «French chic» is dit schip ingericht met een elegant en grafisch classicisme, geïnspireerd door de vriendschap tussen Coco Chanel en Auguste Renoir.

De tweepersoonshutten zijn uitgerust met airco, safe, radio, tv en de badkamer met douche, wc en haardroger.  De kajuiten zijn verdeeld over twee dekken: op het bovendek hebben ze grote ramen met Franse balkons en op het hoofddek hebben de kajuiten grote ramen.  Op het zonnedek kan u genieten van het prachtig panoramisch uitzicht.

 

2de dag :  Na een nachtje feesten kunt u in het restaurant terecht voor een uitgebreid ontbijt in buffetvorm. Vertrek tussen 8u en 10u naar uw thuishaven. Geniet van vrije tijd of neem deel aan de spelletjes in de salon-bar en drink een aperitief vooraleer aan tafel te gaan. Lunch op het schip volgens uw eigen ritme. Ontspanning tijdens de namiddag vooraleer we rond 16 uur terug aankomen in Parijs.  Over “l’ Autoroute  du Nord “ rijden we terug richting België.   Met onderweg nog een laatste tussenhalte bereiken we Lebbeke omstreeks 21uur, hopelijk een onvergetelijke herinnering rijker.

 

Extra’s inbegrepen : de uitstap naar Parijs centrum, het aperitief en de animatie aan boord.

 

Afreisdatum : zaterdag 19 november 2022                            2 dagen

Prijs volpension :                                                                          € 320

Getrouwheidskaart of 60+ :                                                       € 295

Toeslag éénpersoonskamer :                                                         €   60

Toeslag bovendekkajuit :                                                              €   30
Reis- en bijstandsverzekering                                                       €   12

 

Annuleringsvoorwaarden CroisiEurope : vraag ons naar de details.Elvis Presley Show Boeken? Direct op ShowBird.com!

Nieuw

Inschrijven op deze reis