Citytrip Parijs

Door haar grandioos verleden, haar toonaangevende culturele leven en bonte nachtleven is deze sfeervolle metropool een wereld op zich. Een smeltkroes van historische avant-garde archituur, beroemde musea, statige gebouwen, lanen en pleinen. De attractieve atmosfeer is overal aanwezig. Zelfs op 2 dagen kunnen we u onnoemelijk veel laten zien van Parijs, dit door een nauwkeurig uitgewerkte rondrit die gesteund is op onze brede kennis en rijke ervaring.

1ste dag : vertrek om 7u te Lebbeke. Via Bergen naar de Franse grens en Péronne voor onze eerste halte. Vandaar  via de snelweg naar Parijs voor een uitgebreide rondrit langs de meest beroemde lanen, straten, pleinen en gebouwen. Zoals de Arc de Triomphe, de Champs Elysées, Palais de Elysée, Rue du Faubourg St Honoré, de Madeleine kerk, Rue Royale, de Opéra, Place Vendôme, Palais du Louvre met de tuinen de Tuileries, de piramide van Pei, Arc de Triomphe  du Carroussel, Le Centre Pompidou, Hôtel de Ville, Notre Dame…en zoveel meer. Vervolgens rijden we naar ons verblijfshotel voor de kamerverdeling en het avondmaal.

Hotel Ibis Paris Bercy *** is rustig gelegen in het stadsgedeelte van “Bercy”, dus vlot bereikbaar en kort bij het historische centrum. De ruime en nette kamers zijn voorzien van tv en telefoon, afzonderlijke badkamer met douche, wastafel en toilet.
’s Morgens worden we verwend met een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds een verzorgd viergangenmenu.

2de dag : na het ontbijtbuffet rijden we langs Parc Monceau en Arc de Triomphe naar Place de Trocadéro met jardins en palais Chaillot, vandaar naar Pont de L’Alma met het herdenkingsmonument voor Lady Di. Daarna een facultatieve bootvaart (ca 10 euro) op de Seine, die zeer goed aansluit bij onze rondrit door de stad. Nadien langs Champs de Mars, Ecole Militaire, Les Invalides, Boulevard de Montparnasse en Saint Michel, Panthéon, Ile de Cité… Na de vrije lunchstop aan Place d’Anvers, gelegenheid voor een bezoek aan de bekendste heuvel van Parijs “Butte de Montmartre” voor een bezoek aan de Sacré-Coeur basiliek en de Place du Tertre, beroemd door zovele kunstenaars en kunstliefhebbers. Een mooi sluitstuk voor ons bezoek aan deze fascinerende stad.  Over “l’ Autoroute  du Nord “ rijden we terug richting België.   Met onderweg nog een laatste tussenhalte bereiken we Lebbeke omstreeks 21uur.          

Extra’s inbegrepen : welkomstdrink, viergangenmenu met ¼ liter wijn en water en alle rondritten.

Afreisdatum : zaterdag 22 september 2018  -   2 dagen
Prijs halfpension  :  € 178
Getrouwheidskaart of 60+ :  € 170

Toeslag éénpersoonskamer :   € 35
Reis- en bijstandsverzekering : €  9

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden