Vorarlberg

Vorarlberg is het meest westelijk gelegen Bundesland van Oostenrijk en is omringd door Tirol, Duitsland, Liechtenstein en Zwitserland.  Het is dus ideaal gelegen om de wijde regio te verkennen.  De beroemde Silvretta Pass, Sankt Anton, het Lechtal, Bregenz, de Bodensee, Lindau, Feldkirch en het Bregenzerwald… het komt allemaal aan bod.   Wij zorgen alvast voor een sterk gevarieerd programma, zodat alle charmes van deze regio tot hun recht komen.

1ste dag : vertrek te Lebbeke om 6u30. Via Aken, Ludwigshafen, Ulm en Bregenz rijden we naar onze verblijfplaats Stuben voor het avondmaal en de overnachting.

In ons verblijfshotel Après Post **** te Stuben verblijven we in mooie en ruime kamers met complete badkamer, telefoon, radio en tv.  In het stijlvolle hotel heerst een gezellige sfeer en kunnen we genieten van een optimale service, daar  zorgt de familie Brändl persoonlijk voor. Ontbijtbuffetten, uitstekende lunches en lekkere viergangendiners zullen gesmaakt worden door de lekkerbekken. 

2de dag : Ontbijtbuffet en vrije voormiddag om de mooie omgeving te bewandelen, om 11 uur welkomstcocktail met voorstelling van het programma.  Na het middagmaal een begeleide wandeling naar de Rodelhütte, gevolgd met een bezoek aan het mooie Sankt Anton met de autocar dat zowel in de zomer als in de winter veel toeristen trekt.

3de dag : door het Bregenzerwald bereiken we Bregenz, dat prachtig gelegen is aan de  Bodensee.  De  lunch nemen we in Lochau, een kleurrijk dorpje aan het meer. In de namiddag nemen we voldoende tijd om het bloemenstadje Lindau te verkennen.  Via Feldkirch rijden we terug naar ons verblijfhotel Après Post.

4de dag : Vandaag rijden we de bergen in voor de wonderbare visvangst…ieder  kan zijn eigen (dikke) vis vangen, die ter plaatse bereid wordt tijdens de grillparty, leute en plezier verzekerd !  Na de middag een mooie wandeling tot Lech, dat in 2004 uitgeroepen werd tot één van de mooiste dorpen van Europa, dus reden genoeg om er ook van te genieten. Na het avondmaal krijgt u de gelegenheid tot het bijwonen van een Tiroleravond (facultatief : inkom : ca 17 € per persoon).   

5de dag : na een stevig ontbijt rijden we naar het hooggebergte, door Stanzertal, de Trisannabrücke en het Paznauntal naar het Silvretta-massief.  Eenmaal boven aan het stuwmeer hebben we een schitterend en onvergetelijk uitzicht over het berglandschap met zijn eeuwige sneeuwtoppen. We dalen af in het Montafondal langsheen een spectaculaire traject, met zijn vele haarspeldbochten maar vooral met zijn mooie uitzichten.  Langs de oostzijde van de Arlbergpass bereiken we terug ons verblijfhotel voor het avondmaal en de overnachting.

6de dag : Voormiddag rit naar Feldkirch, een gezellig winkelstadje.  Na het middagmaal kunt u op eigen tempo een laatste keer de mooie omgeving van ons verblijfplaatsje bewandelen of gewoon genieten van de gezonde berglucht op het terras van het hotel.  Voor de laatste avond voorziet de familie Brändle een galadiner.

7de dag : In de vroege morgen verlaten we Stuben…jammer maar mooie liedjes kunnen niet blijven duren.  Via Memmingen, Ulm, Heilbronn, Kraichgau, Koblenz en Aachen rijden we terug naar België.  Regelmatig houden wij een tussenhalte en zo bereiken we op comfortabele manier Lebbeke omstreeks 20uur.

Extra’s inbegrepen : welkomstdrink, alle uitstappen, grilbuffet, dia- en  verrassings- avond en het galadiner.

Afreisdatum :  zaterdag 30 juni 2018  -  7 dagen

Prijs volpension : (behalve de lunch v/d laatste dag) € 766
Getrouwheidskaart of 60+ :  € 730

Toeslag éénpersoonskamer : € 150

PROTECTIONS Reis- en bijstandsverzekering :  € 31,50

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden