NR 324 – Brabants museum & Biesbosch

  • In het binnen museum wordt aandacht geschonken aan de manier van leven uit de tijd van toen. Het buitenmuseum is een miniatuur stadje Oosterhout uit 1900.
  • Rondvaart van 2 uur in en door het “Nationaal Park de Biesbosch”. Dit uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen door zijn uniek landschap, smalle kreken, spaarbekkens en bevers. De Biesbosch behoord met zijn fauna en flora tot het grootste waardevolle natuurgebied van Nederland.

Vertrek om 08u (laatste opstapplaats). Omstreeks 10u worden we verwacht in Oosterhout  voor een koffie en gevulde ontbijtkoek. Daarna rondleiding met gids in het binnen en buiten museum. In de oude vlaamse schuur vindt u allerlei oude ambachten zoals houtbewerking, klompenmakerij, smederij, oud snoepwinkeltje, drukkerij… reuze leuk !

Middagmaal : Groentensoep, varkensfilet roulade geserveerd met madeirasaus, twee soorten groenten van het seizoen, salade en appelmoes, aardappelen en frietjes + dessert : Vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom.

Na een heerlijk middagmaal volgt een korte rit naar Drimmelen voor een twee uur durende rondvaart door de Biesbosch. Sinds 2002 heeft de eeuwenoude getijdendelta er een “nieuw” stuk natuur bij gekregen, namelijk de Hoekvlaai.  Nu heeft heel het gebied verschillende bestemmingen gekregen, zoals recreatie, natuurbehoud, beverbestaan behouden en de oorspronkelijke planten en dieren bewaren.  Het is een verassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber.  Op de terugreis is nog een laatste halte voorzien (indien gewenst).

In de prijs begrepen : de autocarreis, 1 x koffie met gevulde koek, inkom en rondleiding met gids Brabants museum, middagmaal en de rondvaart in Biesbosch.

Deze reis is mogelijk van april tot oktober 2018 !   Minimum 25 deelnemers !

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 35 tot 39  personen : 53 €

vanaf 40 tot 44  personen : 49 €

vanaf 25 tot 29 personen : 56 €

vanaf 30 tot 34 personen : 51 €

vanaf 45 tot 50 personen : 48 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 49 €  /  van 55 tot 60 betalers : 48 €

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 49 €  /  van 55 tot 60 betalers : 48 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden