NR 308 - Rondje Frans Bauer & Orgelmuseum - Nieuw 2018

  • Rondrit door de west-hoek van Brabant, het gebied waar Frans Bauer woont. We passeren het ouderlijk huis van Frans en gaan al  zijn favoriete plekjes ontdekken.
  • Gezellige namiddag in orgelmuseum Danssant, rustig zittend gaat u een rondreis maken door de tijd in een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). Aankomst  in de Gouden Leeuw , hierbij wordt u ontvangen met 2x koffie en gebak. Daarna gaat u met een gids op de bus een rondrit maken door de west-hoek van Brabant, het gebied waar Frans Bauer woont. De gids neemt u mee naar de basiliek in Oudenbosch, een bijzondere kerk waar Frans Bauer getrouwd is, nadien rijden we verder langs het ouderlijkhuis en woonhuis. Met een beetje geluk zien we Frans zelf ook even.

Middagmaal : Champignonsoep - gebraden beenham met mosterdsaus, twee soorten groenten van het seizoen, gemengde salade en appelmoes, aardappelkroketjes en frites-vanille ijs met vruchtensaus en slagroom.

Na het middagmaal vertrekken we naar Hilvarenbeek, waar u een gezellige middag gaat doorbrengen in orgelmuseum Danssant. U wordt ontvangen met koffie/thee met cake, daarna volgt een humoristische rondleiding. Rustig zittend gaat u een rondreis maken door de tijd. In een cabaretachtige sfeer hoort u alles over de geschiedenis van de draaiorgels uit de tijd dat het woord onthaasten nog uitgevonden moest worden. In de pauze krijgt u een drankje en is er gelegenheid voor een dansje. In de late namiddag rijden we terug huiswaarts met eventueel nog een tussenstop onderweg.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, 2x koffie met gebak, gids, driegangen middagmaal, excursie orgelmuseum, koffie/thee met cake, drankje


Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  51 €

vanaf 40 tot 44  personen :  47 €

vanaf 25 tot 29 personen :  54 €

vanaf 35 tot 39 personen :  49 €

vanaf 45 tot 49 personen :  46 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers:  47 € / van 55 tot 59 betalers:  46 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers:  47 € / van 66 tot 84 betalers:  46 €

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden