NR 307 - Broodjes bakken bakkerij en Vincent Van Goghhuis - Nieuw 2018

  •  Bezoek bakkerij museum in Oosterhout, waar u creatief aan de slag kan. U bakt uw eigen koekjes en of broodjes !
  • Namiddag bezoek aan het Van Goghhuis. Onder begeleiding van een gids bezoeken we alle plaatsen die herinneren aan het verblijf van Vincent en zijn familie in Zundert.

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). Bij aankomst wordt u gastvrij ontvangen in het bakkerij museum in Oosterhout. In een nostalgische omgeving kunt u creatief aan de slag. U bakt uw eigen koekjes en of broodjes. U begint met het maken van broodjes, als het deeg aan het rijzen is, krijgt u 2x koffie/thee met een warme appelflap. Daarna gaat u koekjes maken en bakken en krijgt u nog een glaasje fris.

Middagmaal : groentensoep - varkensfilet rollade met pruimen, geserveerd met madeirasaus, 2 seizoensgroenten, gemengde salade, appelmoes, frites - vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom.

Na het middagmaal komen we aan bij het Van Goghhuis. De gasten worden gesplitst in 2 groepen. Groep A gaat met één van onze gidsen een van Gogh wandeling maken. We bezoeken de plaatsen die herinneren aan het verblijf van Vincent en zijn familie in Zundert. Groep B : met één van de suppoosten bezoeken we de expositie door middel van een audiotour. We horen de verhalen over het verblijf van Vincent in Zundert, een toelichting op zijn familiestamboom etc. Na het eerste gedeelte hebben we een consumptiepauze in de brasserie, daarna wisselen de groepen.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, bezoek Bakkerij museum inclusief koffie met appelflap en glaasje fris, driegangenmenu, bezoek Van Goghhuis, drankje.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  58 €

vanaf 40 tot 44  personen :  54 €

vanaf 25 tot 29 personen :  61,50 €

vanaf 35 tot 39 personen :  56 €

vanaf 45 tot 49 personen : 53 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers:  54 € / van 55 tot 59 betalers:  53 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers:  54 € / van 66 tot 84 betalers:  53 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden