NR 306 - Thoolse streekveiling &Walcheren en Domburg - Nieuw 2018

  • Een unieke ervaring : Thoolse streekproductenveiling, enige veiling gelegen in St Annaland. Puur, lekker en alles uit de streek rechtstreeks van de boer. U neemt plaats op de authentieke bankjes van de veiling en u kunt zelf de klok bedienen.
  •  Namiddag rondrit Tuin van Walcherenroute

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). Aankomst op het Zeeuwse eiland Tholen waar we een unieke streekproductenveiling beleven. Er zijn o.a. komkommers, babbelaars, aardappelen, maar ook koekjes en likeuren. Het veilen gebeurt nog op de ouderwetse manier : de produkten hebben een minimaal bedrag, de klok draait rond en de bezoekers kunnen met een druk op de knop bieden.

Middagmaal : Tomatensoep, Schnitzel met champignonroomsaus fritjes, warme groenten en salade of tomatensoep, Scholfilet met remouladesaus fritjes, warme groenten en salade.

Na het middagmaal rijden we langs het prachtige Veerse Meer richting Middelburg. Het gebied aan het water wordt beheerd door natuurmonumenten, de zogenaamde middelplaten, een belangrijk gebied voor vogels zoals de “kluut”, “kievit”, “grutto”, “slobeend” en “visduif”. Via Arnemuiden waar we zingend doorheen rijden, gaan we via Middelburg naar Oostkapelle, Domburg en Westkapelle, met zijn machtige zeedijk. Via Koudekerke gaan we naar Vlissingen. Wanneer we dan ook over de boulevard rijden begrijpen we de spreuk van deze stad. De boulevard, momenteel uitgeroepen tot één van de mooiste boulevards van Europa laat zien hoe bruisend deze stad is.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek veiling, driegangen middagmaal en gidsbegeleiding in de namiddag.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  43 €

vanaf 40 tot 44  personen :  38 €

vanaf 25 tot 29 personen :  46 €

vanaf 35 tot 39 personen :  40 €

vanaf 45 tot 49 personen :  36 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers:  38 € / van 55 tot 59 betalers: 36 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers:  38 €/ van 66 tot 84 betalers:  36 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden