NR 305 - Palingkwekerij & rondvaart Oosterschelde met Zierikzee - Nieuw 2018

  • Bezoek aan de kwekerij en rokerij waar alle aspecten van het palingkweken en roken worden bekeken, tussendoor wordt u nog getrakteerd op een toastje met paling.  
  • Na de middag stappen we aan boord  van de Frisia om een rondvaart te maken over de Oosterschelde. Nadien bezoek aan stadje Zierikzee dat bekend staat als monumentenstad met een historisch stadscentrum met winkeltjes en gezellige terrasjes.

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). In de  palingkwekerij in Moergestel worden we  ontvangen met 2x koffie en een warme appelflap. Aansluitend bezoek aan de kwekerij en rokerij waarbij een toastje met paling niet mag ontbreken !

Middagmaal  : groentensoep – kalkoenschnitzel met champignonsaus, 2 seizoens-groenten, gemengde salade en appelmoes, frites – vanille ijs met chocoladesaus en slagroom. 

In de namiddag rijden we naar st Annaland waar we aan boord stappen van de Frisia om een rondvaart te maken over  de Oosterschelde. Door de open verbinding met de Noordzee is het twee keer per dag eb en twee keer vloed. Bij laag water kunnen we op bepaalde gebieden zeehonden spotten op 50 meter afstand. We varen over de Oosterschelde naar het stadje Zierikzee waar u nog wat  vrije tijd krijgt om iets te drinken en/of te eten. Hierna rijden we terug huiswaarts.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, bezoek palingkwekerij inclusief koffie met appelflap en proevertje, driegangen middagmaal en bootvaart.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  61 €

vanaf 40 tot 44  personen :  56 €

vanaf 25 tot 29 personen :  64 €

vanaf 35 tot 39 personen :  58 €

vanaf 45 tot 49 personen :  55 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers:  56 €/ van 55 tot 59 betalers:  55 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers:  56 € / van 66 tot 84 betalers: 55 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden