NR 202 - Smaak en natuur in Viroinval - Nieuw 2018

  • In het westen van de Provincie Namen bezoeken we de interessante en smakelijke Chocolaterie Vanlieff’s
  • Een rustige rondrit door het natuurpark Viroin-Hermeton laat ons genieten van een minder bekend, maar daarom zeker niet minder mooi, stukje natuurschoon. 
  • Lekkere pannenkoeken als vieruurtje maken “het af”           

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). Via Nijvel en Charleroi naar Nismes voor de koffie met croissant. Daarna bezoek aan de chocolaterie Vanlieff’s te Walcourt. U krijgt de gelegenheid om deze in 1988 gestichte artisanale chocolaterie te bezoeken. De chocolatier vertelt over de rijke geschiedenis in de wereld van de chocolade met de nodige passie. Laat u betoveren in dit paradijs van lekkernij en met een proevertje als toemaatje. Voor het middagmaal rijden we naar Olloy-sur-Viroin.

Middagmaal : seizoenssoep,  kip met  kroketjes en groentjes, dessert “insolide”.

In de namiddag voorzien we een mooie rondrit door 8 pittoreske dorpjes in het natuurpark van Viroin-Hermeton. Vièrves-Sur-Viroin wordt tot één van de mooiste dorpen van Wallonië gerekend. Verder rijden we op een rustig tempo doorheen de vallei van de Viroin en de uitgestrekte bossen van deze schilderachtige streek, vlakbij de Franse grens.

In de late namiddag zoeken we een gezellig restaurant uit om te genieten van 2 pannenkoeken met koffie. Na wat gezellig napraten keren we huiswaarts zonder tussenhalte.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis,  (koffie met een croissant), bezoek aan chocolaterie Vanlieff’s, het driegangen middagmaal, 2 pannekoeken met koffie en de begeleiding door een Nederlandstalige gids gedurende de ganse dag.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  59 €

vanaf 40 tot 44  personen :  54  €

vanaf 25 tot 29 personen : 62 €

vanaf 35 tot 39 personen : 56 €

vanaf 45 tot 49 personen : 52 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 54  € / van 55 tot 59 betalers:  52 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 54  € / van 66 tot 84 betalers:  52 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden