Nr. 301 : Buffetcruise Leerdam

  • Een onvergetelijk dagje uit… laat u tijdens onze boottocht verrassen door de mooie natuur op de oevers van de Linge
  • Aan boord genieten we van een heerlijk en uitgebreid buffet
  • Het dorp Leerdam zelf heeft ook heel wat te bieden

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Over Antwerpen rijden we naar Terheijden voor het ontbijt : een lekkere koffiekoek met koffie of thee. Van hieruit rijden we verder naar Leerdam voor een onvergetelijk uitstapje.  We maken er een rondvaart op de Linge, een rustige rivier omgeven door rietwallen en waterlelies.  Vanaf ons schip genieten we van het prachtige uitzicht en van een uitgebreide maaltijd.

Middagmaal buffet : Diverse broodsoorten met smeersels, huzarensalade, hollandse aardappelsalade, rundvleessalade. Rauwkost buffet met o.a. maïs, tomaat, paprika, witte kool, ui, selderie, wortel, bonte sla, komkommer en dressings. Warme gerechten : gegrilde kipfilet met oosterse zoetzure saus, gebraden gehaktballetjes,  pasta vegetariana, hot chickenwings, XXL-kroketten culinair, kipsaté in pindasaus, spareribs, steakhouse friet. Bijgerechten : Rijst en wisselend vlees of visgerecht. (zalmnoten, schnitzel, beenham, stamppot o.i.d.)

Na onze rondvaart op de Linge en door de Betuwe kunnen we genieten van nog wat vrije tijd in het gezellige Leerdam.  Er zijn goedbewaarde historische gebouwen zoals de Grote Kerk, de Zuidwal, het oude Raadhuis, het  museum “Hofje van mevrouw van Aerden” en Wipmolen Ter Leede.  Daarnaast is er een glasfabriek en de bekende Leerdammer kaas.  Tijdens de terugrit lassen we nog een laatste tussenstop in (te bespreken met onze chauffeur).  

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, ontbijtkoffie met koffiekoek en de rondvaart op de Linge te Leerdam met middagmaal in buffetvorm (exclusief dranken).

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 55 €

vanaf 40 tot 44  personen : 50 €

vanaf 25 tot 29 personen : 58 €

vanaf 35 tot 39 personen : 52 €

vanaf 45 tot 49 personen : 49 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 50 € / van 55 tot 59 betalers:  49 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 50 € / van 66 tot 84 betalers:  49 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden