NR 300 Zeeuwse klederdracht & Brouwersdam

  • Eén van de unieke kenmerken van Zeeland is de klederdracht.  Een klederdrachtgroep laat ze ons bewonderen en leert er ons alles over.
  • Tijdens onze interessante begeleide rondrit rijden we de zware en robuuste Brouwersdam vol bewondering en ongeloof over.  Deze 6 km lange dam blijft het water van de Noordzee de baas.
  • Renesse en het gezellige stadje Zierikzee zullen ons aangenaam verrassen met hun goed bewaarde gebouwen, hun vele winkeltjes en terrasjes.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats).  In Hoedekenskerke worden we ontvangen aan een oud stoomtrein-station voor  het ontbijt : 2 x koffie en een Zeeuwse bolus.  Daarna krijgen we een boeiende uitleg over de diverse Zeeuwse klederdrachten, die door de leden van de klederdrachtgroep “Mooi Zeeland” gedragen worden.

Middagmaal : Soep naar believen met daarna keuze uit :

- Kalkoengebraad met spek en frietjes, warme groenten en salade + koffie.

- Zalmfilet met tuinkruiden saus, frietjes, warme groenten en salade +  koffie.

In de namiddag vertrekken we onder begeleiding van een plaatselijke gids naar het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.  We steken de Zand-kreekdam over, rijden langs Colijnsplaat en via de machtige stormvloedkering naar het toeristische Renesse.  Over de indrukwekkende, 6 km lange, Brouwersdam rijden we tot slot naar het gezellige Zierikzee voor nog wat vrije tijd.  Terugreis met eventueel nog een korte tussenstop onderweg.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met bolus, de Zeeuwse klederdrachten show, het tweegangen middagmaal met koffie en de rondrit met streekgids.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 48 €

vanaf 40 tot 44  personen : 43 €

vanaf 25 tot 29 personen : 52 €

vanaf 35 tot 39 personen : 45 €

vanaf 45 tot 49 personen : 41 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere cars” :
Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 43 € / 55 tot 59 betalers : 41 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 43 € / 66 tot 83 betalers : 41 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden