NR 348 - Smulpapenroute

  • Een reis voor echte smulpapen; Op alle locaties langs deze route is er iets te proeven !  We genieten er van diverse Zeeuwse produkten, zoals een bolus, bessenwijn, kaas en een oester (of een oester proeverij met een glaasje wijn *).  
  • Goes was enkele jaren geleden kandidaat voor de titel “beste binnenstad van Nederland” en dus zeker een bezoekje waard.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). De eerste rit brengt ons naar Kruiningen voor een koffie met Bolus (een Zeeuwse ontbijtkoek). Daarna een rondrit door het mooie Zeeland met een bezoek aan wijnmakerij “Boonman”. Hier krijgt u een glaasje bessenwijn of cassis. Vervolgens gaan we naar de kaasboerderij “Arne” in Arnemuiden, om een lekker stukje kaas te proeven.  Al rijdend langs het Veerse Meer komen we aan in Wolphaartsdijk voor het middagmaal.

Middagmaal : Soep naar believen met daarna keuze uit :

- Kalkoengebraad met spek, frietjes, warme groenten en salade.

- Zalmfilet met tuinkruiden saus, frietjes, warme groenten en salade.

In de namiddag maken we een mooie rondrit langs de Kattendijkse dijk en rijden we onder gidsbegeleiding langs landelijke wegen naar Yerseke voor een bezoek aan de oesterij. Hier krijgt u alle informatie over de oestercultuur en mag u ook een oester proeven (*). Vervolgens zetten we onze rit verder naar Goes voor een vrij bezoek.  Op eigen tempo kan u genieten van de fraaie en gezellige binnenstad.  Pleinen zijn autovrij gemaakt, voorzien van luxe natuursteen en nieuw straatmeubilair, zodat Goes zich terecht één van de  mooiste binnensteden van Nederland mag noemen.  

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie en bolus, het bezoek aan Wijnmakerij Boonman en de Arne kaasboerderij met proeverij, het 3-gangen middagmaal, bezoek aan de oesterij met één proevertje en de hele dag gidsbegeleiding.

(*) In Yerseke kunnen wij (i.p.v. 1 oester) een proeverij van 3 oesters met een glaasje wijn bestellen : meerprijs = 5 € per persoon

– Opgelet : Dit is alleen mogelijk voor de ganse groep en op voorhand te bestellen !

 

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 50 €

vanaf 40 tot 44  personen : 45 e

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 54 €

vanaf 35 tot 39 personen : 47 €

vanaf 45 tot 49 personen : 43 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 45 € / 55 tot 59 betalers : 43 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 45 € / 66 tot 83 betalers : 43 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden