NR 347 - Aardbeien & Trappisten

  • Op de aardbeien/recreatieboerderij van de familie Bastiaansen, wordt al sinds 1960 de gezonde rode vrucht met veel passie en biologisch verantwoord geteeld. De kwekerij ligt in het hart van het grootste aardbeienteelt gebied van Europa en heeft o.a. een binnen/buitenterras waar men kan genieten van de heerlijke geteelde aardbeien en de hieraan gerelateerde hapjes en drankjes.
  •  La Trappe is de bekendste trappsitenbrouwerij van Nederland.  Het bier wordt gebrouwen door brouwerij “De Koningshoeven” in Berkel-Enschot.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats).  In het Aardbeienterras in Rijsbergen worden we ontvangen met 2 x koffie/thee met aardbeienvlaai.  Daarna krijgt u een rondleiding door de teler met uitleg over de aardbeienteelt, van planten tot plukken.        We ontdekken er de wereld der zomerkoninkjes met zijn dikwijls verrassende feiten en weetjes.

Middagmaal : Groentensoep, kalkoenschnitzel met champignonsaus, warme groenten, gemengde salade, appelmoes, aardappelen en frietjes, vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.

Na de lunch vertrekken we naar de bekendste trappsitenbrouwerij van Nederland, waar in samenwerking met de monniken van de abdij O.L.V. van Koningshoven alle La Trappe bieren ontwikkeld en gebrouwen worden.  U krijgt een film te zien, gevolgd door een rondleiding, waarin verteld wordt over bierbrouwerij de Koningshoeve, het trappistenklooster en de rijke historie hiervan.  Uiteraard wordt het bezoek afgesloten met het proeven van een heerlijk trappistenbier (of andere consumptie naar keuze).  Om 17 uur rijden we terug naar België met onderweg nog een halte (indien gewenst).

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis,  2 x koffie/thee met aardbeienvlaai, bezoek “Aardbeienterras”, het middagmaal en het bezoek aan “La Trappe”, incl. 1 Trappist.

Opmerking : van mei tot en met oktober is de aardbeienkwekerij op z’n mooist !

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 51 €

vanaf 40 tot 44  personen : 47 €

Eerst bellen voor beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 54 €

vanaf 35 tot 39 personen : 49 €

vanaf 45 tot 49 personen : 46 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 47 €  /   van 55 tot 59 betalers : 46 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 47 €  /   van 66 tot 83 betalers : 46 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden