NR 512 - Obersee & Monchau- Vernieuwd !

  • Wie ooit door de straten van de oude stad gewandeld heeft, begrijpt waarom men Monschau ook wel de parel van de Eifel noemt. Het stadsbeeld is in 300 jaar haast niet veranderd. Met zijn vele vakwerkhuizen en typische gevels is Monschau een stad met een historierijk verleden en een levend heden. Naast een veelvoud aan bezienswaardigheden, heeft vrijwel elk huisje van de oude stadskern veel kleine dingen die erop wachten om ontdekt te worden....
  • Een prachtige rondvaart op de Obersee waarbij we door het mooiste deel van de Eifel varen, … het lijken wel Noorse fjorden in het zuiden.

Vertrek om 08u00 (laatste opstapplaats). Omstreeks 10u worden we verwacht in Luik voor de  vrije koffiestop in de lunchgarden. Vanaf Eupen volgt een prachtige rit via Mützenich, Imgenbroich, Simmerath en Kesternich naar Einruhr.

Middagmaal : Dagsoep, « Rückensteak vom Landschwein » met Champignon-roomsaus, fris slaatje en frietjes, tas koffie.

Nadien maken we een prachtige bootvaart op de “Obersee” . Daarna maken we een rondrit door een deel van het Nationaal natuurpark Eifel. Vervolgens rijden we door naar Monschau waar onze nederlandstalige gids ons alle bezienswaardigheden toont, maar we hebben ook bijzondere aandacht voor de uitzichtspunten die het stadje rijk zijn. Uiteraard laten we ook nog wat vrije tijd om te  genieten van een mooi terrasje met het kabbelende riviertje als achtergrondgeluid. Indien gewenst houden we nog een laatste tussenhalte tijdens onze terugreis.

Inbegrepen : autocarreis, middagmaal, bootvaart, nederlandstalige gids.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 52 €

vanaf 40 tot 44  personen : 46 €

 

vanaf 25 tot 29 personen : 57 €

vanaf 35 tot 39 personen : 49 €

vanaf 45 tot 49 personen : 44 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 46 €  /   van 55 tot 60 betalers : 44 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 46 €  /   van 66 tot 84 betalers : 44 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

















Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden