Nr 414 - Belgische chocolade & St. Omer

  • We bezoeken een ambachtelijk pralinebedrijf, met een vrouwelijke “chocolatier” !
  • Saint-Omer heeft heel wat te bieden. Op het wandeltraject zal je merken dat er zowel Vlaamse als Franse invloeden zijn in de bouwstijlen. Tot de grote publiekstrekkers behoort ondermeer de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal die gebouwd werd van de 12e tot de 15e eeuw en het stadspark.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Omstreeks 10u worden we verwacht in Poperinge voor de koffie met één koffiekoek en kennismaking met onze streekgids. Door het heuvelland rijden we via landelijke wegen naar een ambachtelijk pralinebedrijf voor een bezoek en rondleiding. Over kwaliteit en smaak moeten we niks zeggen, want u kunt het zelf proeven ter plaatse.

Middagmaal : dagsoep, kalkoenfilet, saus van de chef, fruitgarnituur, frietjes, dessert.

Saint-Omer is een  gezellig Frans stadje dat niet zo ver van de West-Vlaamse heuvels is gelegen. Onder leiding van een plaatselijke gids  wandelen we in Saint-Omer langs de diverse bezienswaardigheden. We vertrekken aan het stadhuis  en de wandeling brengt je dan eerst in het grote stadspark van Saint-Omer. Via de laatste restant van de vestingwal gaat het dan naar de grootste kathedraal uit de regio, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Onderweg van en naar Saint Omer leren we tussendoor ook nog wat bij over Frans-Vlaanderen.

Inbegrepen in de prijs : de autocarreis, koffie met ontbijtkoek, middagmaal, bezoek aan chocoladebedrijfje en ganse dag gidsbegeleiding.

Deze reis is mogelijk van april tot en met oktober 2018 behalve in augustus, gesloten op een woensdag en in het weekend !

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 49 €

vanaf 40 tot 44  personen : 44 €

vanaf 25 tot 29 personen : 53 €

vanaf 35 tot 39 personen : 46 €

vanaf 45 tot 49 personen : 42 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 44 €   / van 55 tot 59 betalers : 42 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 44 €   / van 66 tot 84 betalers : 42 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden