NR 342 – Hortensia & Land van Strijen

  • Een rondleiding op de snijhortensia kwekerij, waar meer dan 40.000 hortensia’s in vele kleuren en soorten te bewonderen zijn. Een demonstratie in bloemschikken laat de vele mogelijkheden zien van de vele kleurige Hortensia’s.
  • In de namiddag rijden we door het onbekende, maar prachtige “land van Strijen” met bezoek van het smederijmuseum waar de smid een demonstratie geeft in dat zeer oude beroep.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Omstreeks 10 uur worden we verwacht in de omgeving van Breda voor de koffie met appelflap in de gezellige ontvangstruimte. Daarna gaat u praktische tips leren over de kweek van Hortensia’s en krijgt u een rondleiding in het bedrijf waar ongeveer 40.000 hortensia’s staan in alle geuren en kleuren. Vervolgens wordt er een demonstratie gegeven hoe een boeket van hortensia’s wordt gemaakt. Enkele bloemstukken worden onder het gezelschap verloot.

Middagmaal : soep, kalkoenschnitzel met champignonsaus, 2 soorten groenten, gemengde salade en appelmoes, gekookte aardappelen en frites, vanilleijs met chocoladesaus en slagroom.

In de namiddag rijden we door het land van Strijen en ook een deel van de watersnoodroute van 1953. Een boeiende excursie langs prachtige verschillende natuurgebieden, het traject van de zo veel besproken hogesnelheidstrein, de tragische watersnoodrampplaats en langs het Hollandsch Diep. Onderweg bezoeken we ook nog het smederijmuseum. Omstreeks 18u30 vatten we de terugreis aan.

In de prijs is inbegrepen :de autocarreis, koffie met appelflap, bezoek aan Hortensia’s kwekerij en smederijmuseum, middagmaal en gidsbegeleiding in de namiddag.

Reis is mogelijk van april tot oktober 2018!

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 47 €

vanaf 40 tot 44  personen : 43 €

vanaf 25 tot 29 personen : 50 €

vanaf 35 tot 39 personen : 45 €

vanaf 45 tot 49 personen : 42 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 43 €  /  van 55 tot 59 betalers : 42 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 43 €  /  van 66 tot 84 betalers : 42 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden