NR 303 – Historisch Breda met Soeth & Vermaeck

  • Breda, een sprankelende en historische stad met een sfeervol stadshart. Na de ingrijpende stadsvernieuwing behoort Breda tot één van de mooiste steden van Nederland.
  • Beleef de kermis van 1920 bij Soet & Vermaeck. Geniet tijdens de pauze van een muziekje en een dansje, plezier verzekerd !

Vertrek : 08u00. (laatste opstapplaats).  We rijden richting Breda met een tussenstop in Minderhout voor een koffie en lekkere ontbijtkoek. Nadien rijden we verder naar de bourgondische stad Breda, voor de kennismaking met onze gids. U zult zien dat Breda de laatste jaren ontzettend veel veranderingen heeft ondergaan en daardoor is de binnenstad nog mooier geworden. U komt langs ’t Spanjaardsgat, Kasteel Bouvigne, Mastbosch…. Uw gids verteld er u alles over !

Middagmaal : Groentesoep – Kalkoenschnitzel met champignonsaus, twee soorten groenten, salade, appelmoes en frietjes – vanilleijs met chocoladesaus en slagroom.

Na de middag worden we ontvangen bij “Soeth & Vermaeck”. Op tafel staan popcorn, gebrande pinda’s en knabbeltjes. Hier beleef je op humoristische wijze de kermis van 1920, met onder andere de kermisbioscoop, een waarzegger, het rad van fortuin, kop van jut, ballengooien en een heuse schiettent. In de pauze wordt iedereen verwend met poffertjes en een drankje en kan er ook gedanst worden. Een middag met lachen, gieren en brullen… puur verwennerij. Als afsluiting krijgt u koffie/thee en een Brusselse wafel met slagroom. In de late namiddag keren we met een glimlach op onze mond huiswaarts !

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, de gidsbegeleiding in Breda, het driegangen middagmaal en het bezoek met poffertjes en wafel bij Soet & Vermaeck.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 55 €

vanaf 40 tot 44  personen : 50 €

vanaf 25 tot 29 personen : 58 €

vanaf 35 tot 39 personen : 52 €

vanaf 45 tot 49 personen : 48 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere cars” :
Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers :  50 € / 55 tot 59 betalers : 48 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers :  50 € / 66 tot 83 betalers : 48 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden