NR 350 - Oudenbosch & Havenrondvaart Rotterdam

  • De Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara is een rooms-katholieke kerk te Oudenbosch. De kerk werd gebouwd tussen 1867 en 1880 en is een perfecte kopie op schaal van de Sint Pietersbasiliek in Rome.
  • We maken met een SPIDO een indrukwekkende havenrondvaart door DE grootste haven van Europa : Rotterdam

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Over Antwerpen rijden we naar Hoogstraten-Meer voor de vrije koffiestop. Na onze koffiestop rijden we verder naar Oudenbosch voor een bezoek aan de Basiliek die werd gebouwd tussen 1867 en 1880 en in 1912 tot Basilica Minor verheven werd.  De kerk is een verkleinde kopie van de Sint-Pietersbasiliek, met het front van de Sint-Jan van Lateranen (beide uit Rome).  Zeker onder leiding van onze plaatselijke gids is deze Basiliek méér dan een bezoek waard !  Verder naar Terheijden voor het middagmaal.

Middagmaal : gebonden champignonsoep – gebraden beenham met mosterdsaus, twee soorten groenten van het seizoen, gemengde salade en appelmoes, aardappelkroketjes en frites met fritessaus – vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.

Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Rotterdam en schepen we in op de Spido voor een havenrondvaart. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door DE grootste haven van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden.  Rond 16uur komen we van de boot en keren we huiswaarts. Indien gewenst kan er nog een avondstop ingelast worden.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, bezoek aan de basiliek van Oudenbosch (met plaatselijke gids), het driegangen menu en de Spido rondvaart in Rotterdam.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 48 €

vanaf 40 tot 44  personen : 44 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 51 €

vanaf 35 tot 39 personen : 46 €

vanaf 45 tot 49 personen : 42 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 44 €  / 55 tot 59 betalers : 42 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 44 €  / 66 tot 83 betalers : 42 €  

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden