NR 181 - Geraardsbergse Mattentaarten & Brouwerij Quintine

  • Geen enkele passant kan Geraardsbergen verlaten zonder een mattentaart te hebben geproefd.  Simpele grondstoffen toveren een gebak uit de oven waarvoor iedereen met fijne smaakpapillen meteen door de knieën gaat !!
  • In Brouwerij Quintine, gelegen in het hart van het Heuvelland, worden de bieren nog gebrouwen met exclusief kwaliteitsvolle basisingrediënten.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). De eerste rit brengt ons naar feestcomplex Europa te Brakel waar u ontvangen wordt en kennis maakt met onze gids. Hier kan u genieten van een koffie met een “lekkere mattentaart.” Nadien bezoeken we een mattentaartenbakkerij in Geraardsbergen, met een deskundige uitleg over het hele gebeuren hoe mattentaarten ontstaan zijn en gebakken worden. Als er in de voormiddag nog wat tijd over is rijden we even langs “de Muur” van Geraardsbergen, zeer goed gekend van de wielerklassieker “Ronde van Vlaanderen”.  

Middagmaal :

Keuze uit 3 menu’s (gelieve bij boeking door te geven : 1 menu per groep) :

- Verse dagsoep - Kippenbrochette met archiducsaus en kroketten - ijstaart

- Verse dagsoep - Varkensmedaillon vleessaus groenten en kroketten - ijstaart

- Verse dagsoep - Blinde vinken groenten en kroketten - ijstaart

In de namiddag rijden we naar Brouwerij Quintine.  Deze Brasserie des Légendes brengt traditie en technologie samen om hoge-gistingsbieren te creëren die rijk zijn aan smaak en die alle normen respecteren inzake kwaliteit en hygiëne.  We mogen er ook proeven van één van de bieren uit hun assortiment.   Na dit bezoek keren we huiswaarts of indien gewenst kan er nog een avondstop voorzien worden in Zaal Europa. (Extra avondmaal = + 6,00 € : 2 x koffie en 2 zachte broodjes met beleg).

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met mattentaart, het middagmaal, het bezoek aan brouwerij Quintine met proeverij en de hele dag gidsbegeleiding.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 51 €

vanaf 40 tot 44  personen : 49 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 53 €

vanaf 35 tot 39 personen : 50 €

vanaf 45 tot 49 personen : 48 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 49 € / van 55 tot 59 betalers : 48 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 49 € / van 66 tot 83 betalers : 48 €

 

Inschrijven     Terug naar overzicht


Inschrijven op een reis

Uw bericht:
Gelieve onderstaande code over te typen *


* verplichte velden